Sponsrar NAFFI med priser och produkter.

Studentfiket stödjer NAFFI.

Dolphins (Basket) ger våra medlemmar gratis biljetter. Maila spons@naffi.nu för att få tag i dem.

ED Bygg stödjer NAFFI.

Dinprint ger dig 20% i studentrabatt.
Ange kod: student

Nyheter
Foruminlägg
EventsAnvändarpanel

Om NAFFI

NAFFI är Campus Norrköpings största studentförening med massor av aktiva medlemmar. Med oss kan du svettas alla vardagar till en löjligt låg kostnad. Vi anordnar veckoträningar i fotboll, innebandy, löpning, badminton, basket, volleyboll och fitness för både tjejer och killar. Under läsåret anordnar vi även endagsturneringar i beachvolleyboll, badminton, 7-mannafotboll mm. Lägg till våra berömda Campusserier i fotboll och innebandy och du har receptet för ett aktivare studentliv!

NAFFI är en ideell förening som varken tillhör någon sektion eller kår och alla, oavsett ambitionsnivå, får vara medlemmar i NAFFI. Här spelar vi för att det är roligt!

Nedan hittar du kontaktuppgifter till respektive styrelsemedlem. Du kan också mejla till naffi@naffi.nu om du vill komma i kontakt med oss.

Välkommen till NAFFI, Norrköpings Akademiska Förening För Idrott.


In English

NAFFI is Campus Norrköpings only sport association with many active members. We organize weekly activities such as soccer, floorball, running, badminton, basketball, volleyball and fitness for both genders. During the semester we also organize one day tournaments in beachvolleyball, badminton, soccer etc. NAFFI also have two popular series in Futsal and Floorball were you can register your own team.

NAFFI is a nonprofit organization and does not belong to any student union. Everybody, regardless ambition, can join us. In NAFFI we go by the rule "Fair Play"!

Below you will find the email-address for each boardmember. You can also send an email to naffi@naffi.nu if you have any questions.

Welcome to NAFFI, Norrköpings Akademiska Förening För Idrott.

Styrelsemedlemmar

Isabelle Rosenquist
Webbansvarig
web@naffi.nu
Hejsan!

Jag är webbansvarig för verksamhetsåret 17/18. Det är jag som underhåller hemsidan du besöker just nu.

När jag inte jobbar med NAFFI eller pluggar så hittar du mig på gymmet.
Jag älskar att träna och röra på mig. Jag har dansat i över tio år och tränat styrka i fem år.
Jag är en riktig gymnarkoman, och är på gymmet minst 4-5 ggr i veckan!
Jag hatar att vara ute o springa, men älskar att lyfta tungt.
Har planer på att tävla inom Bikini Fitness i framtiden.

Förutom min roll som webbansvarig i föreningen är jag ledare för Fitnessen. Så kom och häng med! Det blir kul! :)
Har du några frågor om passet eller önskemål om upplägget så är det bara att höra av dig!

Sami Mäkinen
Sekreterare- och Utvecklingsansvarig
sekreterare@naffi.nu
Jag finner det svårt att skriva en presentation om mig själv, utan att först inleda med hur mycket jag älskar mig själv. Morsan sa alltid att man inte kan älska någon annan mer än vad man älskar sig själv, och ifrån detta tar jag inspiration varje dag. Nu när jag är färdig med att stryka mitt ego, kan jag berätta lite om vad jag gör och vem jag är!

Jag heter Sami Henrik Mäkinen och är sekreterare och utvecklingsansvarig i NAFFI. Målet med mina poster är helt enkelt att se till att protokollen är snygga (det är de) och att finna utvecklingsområden i NAFFI och presentera dessa för styrelsen.

Jag har en förkärlek till ord och snygga formuleringar, vilket innebär att vissa ser mina långa utdrag som ordbajseri medan jag ser det som konst. Med denna konst gäller även att kunna uttrycka sig kort när det väl behövs! Målet är att rymma så mycket som möjligt i så lite som möjligt. På samma sätt försöker jag leva min vardag, vilket leder till ett karaktärsdrag som jag försöker tämja så gott jag kan: tidsoptimism. Detta lejon inom mig försöker trycka ihop så många aktiviteter som möjligt inom en så liten tidsrymd som möjligt. Jag har tidigare varit aktiv i utskottslivet som fadderist för socionomprogrammet, gjort tentor och omtentor, missat kompletteringar och fått göra kompletteringar för mina kompletteringar. Jag spelar innebandy, fotboll, den aktivitet som erbjuds när någon frågar, skriver gyckel när jag får inspiration, spelar World of Warcraft och Dungeons and Dragons regelbundet, tar en öl eller två en vardagkväll i veckan, pendlar till Stockholm när jag saknar familjen och klämmer även in ett danspass på Trappan de flesta lördagkvällar, i den mån jag hinner. Utöver detta jobbar jag för nuvarande på Campus Norrköpings Bibliotek (CNB) och trycker in vikariat som boendestödjare i Norrköpings kommun då och då.

Med detta vill jag påpeka vilken idiot jag är, och erkänner min bristande förmåga att säga nej. Det är omöjligt för mig att motstå ett erbjudande (inte fan behövde jag köpa 5 chokladkakor), och jag ser allt som ett erbjudande.Jag älskar även att synas och där dyker nog min tydligaste egenskap fram. Jag har ett otroligt stort bekräftelsebehov och älskar uppmärksamhet.

Tack för din tid! Hoppas du trivs med oss i NAFFI, och om du inte gör det så ta gärna kontakt med någon av oss i styrelsen så ska vi lägga manken till för att lösa problemet. Ta gärna kontakt annars också, vi gillar att umgås.

Albin Larsson
Aktivitets- och Materialansvarig
aktivitet@naffi.nu
Tjo!
Jag heter Albin Larsson och studerar mitt tredje år till Högskoleingenjör i byggnadsteknik. Är aktivitets- & materialansvarig och mig kommer ni oftast att se på innebandy-passen!

På fritiden gillar jag att kolla på sport, främst ishockey och fotboll. Gillar även träning i alla möjliga varianter.
Hoppas vi syns på träningarna!
Ha d gott // Glenn
Alexander Schröder
Serie- och Turneringsansvarig
serie@naffi.nu

Oscar Ullberg
Ordförande
ordforande@naffi.nu
Hej!

Jag heter Oscar Ullberg och är ordförande i NAFFI. Det är jag som leder styrelsemötena och tillsammans med de andra ledamötena ser vi till att aktiviteterna inom NAFFI blir så kvalitativa och roliga som möjligt. Har du några frågor om NAFFI så har jag koll på det mesta och annars tar jag reda på svaret.

Jag är 22 år gammal, går Mediateknik år 3 och kommer från Täby norr om Stockholm. Jag har spelat basket sen jag var 10 och coachat basket sen jag var 13. På fritiden spenderar jag tid i hallen med NAFFI. Ni kommer se mig mest på basketen som coach, men även på fitness och volleyboll. Annars hittar ni mig på gymmet eller framför datorn.
Anton Tärnholm
Vice ordförande- och Info & PR-ansvarig
viceordforande@naffi.nu
Tjenare!

Jag heter Anton Cevey Tärnholm, jag studera mitt andra år av Medieteknik och är med i NAFFI styrelsen 17/18. Min roll som Vice Ordförande & Info- och PR består av att hjälpa Oscar med hans arbete och se till att allt funkar på ett så bra sätt som möjligt, jag kommer även sköta informationsflödet och göra reklam.

Jag kommer ursprungligen från en liten by utanför Uppsala men har bott den större delen av mitt liv utanför Linköping och ni finner mig oftast på basketen.

Har du frågor om någonting, mellan himmel och jord så är det bara hojta till!

"Ibland undrar jag om du borde ha gått på komvux istället för universitet" - Schrödda

Max Glännefors
Spons- och Turneringsansvarig
spons@naffi.nu
Hej!
Jag heter Max Glännefors och ansvarar för Naffis turneringar och sponsorer. Jag är 26 år gammal och kommer ifrån Katrineholm. Jag går sjuksköterskaprogrammet och när jag inte studerar spelar jag fotboll eller innebandy samt löptränar. Om du undrar om något som har att göra med våra turneringar eller sponsorer tycker jag ni ska kontakta mig, jag hjälper gärna till.
Ha det gött, vi hörs!
Isac Ryden
Kassör
kassor@naffi.nu
Hej! Mitt namn är Isac Rydén jag studerar mitt andra år på Medieteknik programmet. Jag är kassör i NAFFI-styrelsen. Jag kommer försöka vara med på de flesta aktiviteter som NAFFI erbjuder men troligtvis kommer ni oftast att se mig på badmintonen.

Innan jag började studera i Norrköping bodde jag i Stockholm och mitt liv kretsade runt handboll. Handbollen ligger mig nära till hjärtat men det gör även all annan idrott. Jag älskar att idrotta och röra på mig. På fritiden spenderar jag mycket tid med studierna men även en del framför datorn.

Det var allt för mig. Hare gött.


Kontaktinformation

Org.nummer:
825003-5790

Fakturaadress:
C/O Isac Rydén
Kungsgatan 3
602 20 Norrköping

Stadgar

NAFFI är en ideell förening. Vi arbetar utan vinstintresse och ser endast till medlemmarnas bästa. För att säkerställa att föreningen fungerar som den ska finns vissa regler och stadgar som kan vara bra att känna till.

Typ Senast ändrad
stadgar_naffi.pdf 2017-11-21 13:26
stadgar_naffi.docx 2017-11-21 13:26