Sponsrar NAFFI med priser och produkter.Studentfiket stödjer NAFFI.

ED Bygg stödjer NAFFI.

Dinprint ger dig 20% i studentrabatt.
Ange kod: student

Nyheter
Foruminlägg
Events
KalenderAnvändarpanelOm NAFFI

NAFFI är Campus Norrköpings största studentförening med massor av aktiva medlemmar. Med oss kan du svettas alla vardagar till en löjligt låg kostnad. Vi anordnar veckoträningar i fotboll, innebandy, löpning, badminton, basket, volleyboll och fitness för både tjejer och killar. Under läsåret anordnar vi även endagsturneringar i beachvolleyboll, badminton, 7-mannafotboll mm. Lägg till våra berömda Campusserier i fotboll och innebandy och du har receptet för ett aktivare studentliv!

NAFFI är en ideell förening som varken tillhör någon sektion eller kår och alla, oavsett ambitionsnivå, får vara medlemmar i NAFFI. Här spelar vi för att det är roligt!

Nedan hittar du kontaktuppgifter till respektive styrelsemedlem. Du kan också mejla till naffi@naffi.nu om du vill komma i kontakt med oss.

Välkommen till NAFFI, Norrköpings Akademiska Förening För Idrott.


In English

NAFFI is Campus Norrköpings only sport association with many active members. We organize weekly activities such as soccer, floorball, running, badminton, basketball, volleyball and fitness for both genders. During the semester we also organize one day tournaments in beachvolleyball, badminton, soccer etc. NAFFI also have two popular series in Futsal and Floorball were you can register your own team.

NAFFI is a nonprofit organization and does not belong to any student union. Everybody, regardless ambition, can join us. In NAFFI we go by the rule "Fair Play"!

Below you will find the email-address for each boardmember. You can also send an email to naffi@naffi.nu if you have any questions.

Welcome to NAFFI, Norrköpings Akademiska Förening För Idrott.

Styrelsemedlemmar

Jonas Långdahl
Serie- och Turneringsansvarig
Serie.naffi@gmail.com
Tjena!
Jag heter Jonas och är 21 år och pluggar tredje året på Medieteknik. Här på NAFFI är jag Turnerings- och Serieansvarig, så det är mitt jobb att se till att det blir roliga serier och turneringar av olika slag under året!

Jag har vuxit upp här i Norrköping och har utövat flera olika sporter, däribland innebandy, fotboll och klättring. Av NAFFI:s aktiviteter kommer ni se mig allra mest på innebandyn! På min fritid spendererar jag mest tid i mitt nya favoritställe, gymmet.
Oscar Ullberg
Vice Ordförande och Utvecklingsansvarig
utveckling@naffi.nu
Hej!

Jag heter Oscar Ullberg och är vice ordförande i NAFFI. Har du några frågor om NAFFI så har jag koll på det mesta och annars tar jag reda på svaret.

Jag är 23 år gammal, går Medieteknik år 4 och kommer från Täby norr om Stockholm. Jag har spelat basket sen jag var 10 och coachat basket sen jag var 13. På fritiden spenderar jag tid i hallen med NAFFI. Ni kommer se mig mest på basketen som coach, men även på fitness och volleyboll. Annars hittar ni mig på gymmet eller framför datorn.

Matilda Eriksson
Sekreterare och Webbansvarig
web.naffi@gmail.com
Hej!

Jag heter Matilda, är 20 år gammal och pluggar medieteknik år 2. Det är jag som är webbansvarig och sekreterare i NAFFI 18/19.

Om jag inte pluggar så umgås jag med kompisar, tränar, lyssnar på musik, tittar på serier, läser eller skriver.

Jag tränar oftast 3-4 gånger i veckan, och jag är då antingen med på NAFFI-aktiviteter, klättrar i klätterhallen eller ute och joggar. Den aktivitet som ni oftast hittar mig på är badmintonen.

Har ni några frågor om hemsidan eller om NAFFI i allmänhet så är det bara att höra av sig! Ha det bra!
Stina Karlsson
Spons- och Turneringsansvarig
spons@naffi.nu
Hejsan!
Mitt namn är Stina, jag är 24 år och kommer från Jönköping. Jag pluggar andra året på Miljövetarprogrammet här i Norrköping. När jag inte pluggar tycker jag om att träna, umgås med kompisar, vara ute i naturen, äta mat, titta på serier och vara på äventyr. Mina favoritsporter är basket och löpning. Jag är spons- och turneringsansvarig i NAFFI:s styrelse 18/19 och hoppas på ett roligt år och att ni vill hänga med på många aktiviteter och evenemang!

August Kroon
Info- och PR-ansvarig
info.naffi@gmail.com
Tjena!

Jag heter August Kroon, är 22 år gammal och kommer ursprungligen från Borås. Jag går mitt andra år på civilingenjörsprogrammet inom Medieteknik och är Info & PR-ansvarig i NAFFI.

Jag sköter föreningens reklam samt informationsflödet här på hemsidan, i sociala medier och ser till så att föreningen syns och hörs så mycket som möjligt. Mig ser ni främst på basket- och volleybollpassen och om ni har tur även på innebandy- och badmintonpassen.

Om ni har några frågor gällande ovanstående eller vad som helst, så är det bara att hojta!
Jacob Molin
Ordförande
ordforande@naffi.se
Det är jag som är Jacob Molin, musikälskare, filmfantast, idrottsutövare och ordförande i NAFFI 18/19. Jag studerar Civilingenjör Medieteknik, år 2, och jag kommer från Stockholm. Tidigare i mitt liv har jag studerat och jobbat inom musik och film i både Los Angeles och Sverige.

Min idrottskarriär har till största del bestått av simning. Jag var en flitig simmare i 10 år, innan jag kastade in handduken. Då hade jag simmat fram och tillbaka i en bassäng cirka 2 156 203 gånger. Jag tyckte att det räckte. Numera tycker jag om styrketräning och NAFFI:s aktiviteter, där jag kan ha kul och få träning som biprodukt.

På min fritid sjunger jag i kör och äter mat. Mitt nummer är 070-111 22 33 om det skulle vara så att ovanstående information gjorde dig intresserad. Ser vänligen emot din respons.

William Uddmyr
Aktivitets- och Materialansvarig
material.naffi@gmail.com
Hej hallå
Jag heter William Uddmyr, 21 år gammal från Örebro och studerar mitt andra år på civilingenjörprogrammet i medieteknik.
I NAFFI är jag aktivitets- & materialansvarig och mig kommer ni oftast att se på innebandy- och badmintonpassen.
Jag hoppas kunna bidra till att så många som möjligt kommer att ha ett roligt år med oss i NAFFI!

Har du några frågor om något pass, material, medlemskap eller önskemål så är det bara att höra av dig!
Johnny Melin
Kassör
kassor.naffi@gmail.com
Hej jag heter johnny och är kassör för verksamhetsåret 18/19. Jag är 23 år och är inne på mitt fjärde år i MT. Jag kommer från Stockholm (Upplands Väsby) men är född i Nyköping. På fritiden tycker jag om att umgås med vänner, spela brädspel, lyfta skrot i gymmet, spela gitarr, sjunga i kör och sitta vid datorn.
Jag har sportat en hel del i mitt miv och provat på en hel del olika sporter. Jag skulle säga att det jag tyckt varit roligast är Amerikansk fortboll och gymma.


Kontaktinformation

Org.nummer:
825003-5790

Fakturaadress:
C/O Johnny Melin
Vattengatan 36
602 20 Norrköping

Stadgar

NAFFI är en ideell förening. Vi arbetar utan vinstintresse och ser endast till medlemmarnas bästa. För att säkerställa att föreningen fungerar som den ska finns vissa regler och stadgar som kan vara bra att känna till.

Typ Senast ändrad
stadgar_naffi.pdf 2017-11-21 13:26
stadgar_naffi.docx 2017-11-21 13:26