Innebandy 20:00 - 21:30
På innebandyträningen spelar vi korta småplansmatcher. Tag med egen klubba och inneskor utan svart sula!

Teknis A+B (Ebersteinska) Alexander Schröder Karta & Info

Fotboll 19:30 - 21:00
På fotbollsträningarna delar vi tre lag med 7st i varje och spelar sedan efter rullande schema.

Duschar och omklädningsrum finns. Inga skor med svart sula som inte är märkta med non-marking eller liknande!
Teknis A (Ebersteinska) Miroslav Hristov Karta & Info
Fitness 18:30 - 19:30
Ett fitnesspass som jobbar med kondition, koordination, styrka och smidighet. Ett roligt pass för den som vill träna ihop med andra, men inte i lagsport.

Duschar och omklädningsrum finns.
Bomullsspinneriet. Sal B361, omklädningsrum 358 Isabelle Rosenquist Karta & Info

Volleyboll 19:30 - 21:00
En plan för volleybollmatcher. Det är vanlig plastmatta, så den ambitiösa spelaren har kläder som skyddar huden mot brännmärken.

Teknis A (Ebersteinska) Ingela Rossing Karta & Info
Basket 21:00 - 22:00
Basketmatcher i den stora salen.

Teknis A (Ebersteinska) Oscar Ullberg Karta & Info

Badminton 20:00 - 21:30
Fyra badmintonplaner med single-, dubbel- eller rundbadminton beroende på antalet deltagare.

För alla som vill spela men inte har ett eget rack; det finns att låna!

Teknis A (Ebersteinska) Fredrik Lundberg Karta & Info
Löpträning 18:30 - 19:30
På denna tid kommer vi att springa lite olika löprundor varje gång, så att vi få se Norrköping så mycket som möjligt. Vi kommer även att variera med lite fartlekar och olika hastigheter och distanser.

Vi meddelar i förväg via antingen Facebook eller på hemsidan vad som är aktuellt för närmsta träning. Samlingsplatsen är mellan entrén till Kåkenhus och Täppan, kom i tid så att vi kan dra iväg så fort som möjligt!
Mellan husen Sami Mäkinen Karta & Info

La Campusliga 19:15 - 22:00
NAFFIs egna fotbollsserie som spelas i Teknis A. Lag anmäler du själv här på hemsidan.

Det finns duschar och omklädningsrum.
Teknis A (Ebersteinska) Alexander Schröder Karta & Info
ElitCampusserien 19:10 - 00:00
NAFFIs egna innebandyserie som spelas med sarg och målvakt i KFUM-hallen. Lag anmäler du här på hemsidan. OBS! Förbjudet att använda skor med svart sula.

Det finns duschar och omklädningsrum.
KFUM (Konstantinopel) Alexander Schröder Karta & Info