Innebandy 20:00 - 21:30
På innebandyträningen spelar vi korta småplansmatcher. Tag med egen klubba och inneskor utan svart sula!

Teknis A+B (Ebersteinska) Alexander Schröder Karta & Info

Fotboll 19:30 - 21:00
På fotbollsträningarna delar vi tre lag med 7st i varje och spelar sedan efter rullande schema.

Duschar och omklädningsrum finns. Inga skor med svart sula som inte är märkta med non-marking eller liknande!
Teknis A (Ebersteinska) Ali Amiri Karta & Info
Fitness 18:30 - 19:30
Ett fitnesspass som jobbar med kondition, koordination, styrka och smidighet. Ett roligt pass för den som vill träna ihop med andra, men inte i lagsport.

Duschar och omklädningsrum finns.
Bomullsspinneriet. Sal B361, omklädningsrum 358 Isabelle Rosenquist Karta & Info

Volleyboll 19:30 - 21:00
En plan för volleybollmatcher. Det är vanlig plastmatta, så den ambitiösa spelaren har kläder som skyddar huden mot brännmärken.

Teknis A (Ebersteinska) Ingela Rossing Karta & Info
Basket 21:00 - 22:00
Basketmatcher i den stora salen.

Teknis A (Ebersteinska) Oscar Ullberg Karta & Info

Badminton 20:00 - 21:30
Fyra badmintonplaner med single-, dubbel- eller rundbadminton beroende på antalet deltagare.

För alla som vill spela men inte har ett eget rack; det finns att låna!

Teknis A (Ebersteinska) Fredrik Lundberg Karta & Info

La Campusliga 19:15 - 22:00
NAFFIs egna fotbollsserie som spelas i Teknis A. Lag anmäler du själv här på hemsidan.

Det finns duschar och omklädningsrum.
Teknis A (Ebersteinska) Alexander Schröder Karta & Info
ElitCampusserien 19:10 - 00:00
NAFFIs egna innebandyserie som spelas med sarg och målvakt i KFUM-hallen. Lag anmäler du här på hemsidan. OBS! Förbjudet att använda skor med svart sula.

Det finns duschar och omklädningsrum.
KFUM (Konstantinopel) Alexander Schröder Karta & Info