Löpträning10

Var Tid Dag Ledare
Mellan husen 18:30 - 19:30 Onsdag Sami Mäkinen
Information
På denna tid springer vi i normala fall en runda på 5 km. Från Mellan Husen, upp till Himmelstalundsfältet och sedan ner på andra sidan Strömmen, tillbaka till Mellan Husen. Vi pratar även ihop oss om att springa andra rundor, så att vi får se så mycket av Norrköping som möjligt. Vi kommer att variera med olika hastigheter och distanser, allt efter deltagarnas behov. Vi springer tillsammans så att alla mäktar med.

Vi meddelar i kommentarsfältet vad som är aktuellt för närmsta träning. Om ingenting är skrivet så är samlingsplatsen mellan entrén till Kåkenhus och Täppan (Mellan Husen). Kom i tid så att vi kan dra iväg så fort som möjligt!

Vi meddelar i förväg via antingen Facebook eller på hemsidan vad som är aktuellt för närmsta träning. Samlingsplatsen är mellan entrén till Kåkenhus och Täppan, kom i tid så att vi kan dra iväg så fort som möjligt!