Välkommen till NAFFI!

Publicerad 2017-07-20 kl 11:33

Vi är campus Norrköpings idrottsförening för studenter. Vi erbjuder en stor variation av träning på motionsnivå. Varje vecka anordnar vi träning i olika sporter och format, och allt för en billig peng.
Hos oss är alla välkommna oavsett nivå, vi spelar för att det är kul! Ta en titt på vad vi erbjuder för träning i menyn här till vänster eller läs mer här!

Vecka 36 och 37 har vi gratis Prova-på-veckor! Då får du testa alla våra aktiviteter helt gratis. Mer info kommer!

Glöm inte följa oss på Facebook för att inte missa någon information! Det gör du lättast genom att klicka på "Gilla" här ovanför eller klicka vidare till vår sida här.

Njut av sommaren så ses vi snart!

Soliga hälsningar

NAFFI-styrelsen 17/18