Hur blir man medlem?

Publicerad 2017-09-13 kl 10:38

Va kul att du vill bli medlem hos oss! Här kommer en guide på hur du gör.

Om det är första gången du blir medlem, klicka på "Registrera nu!" i menyn till vänster. Fyll i alla uppgifter och klicka på "Registrera" längst ner på sidan. Klicka sedan på "Inställningar" och följ instruktionerna för betalning.

Om du har varit medlem tidigare loggar du först in med dina inloggningsuppgifter. Klicka på "Inställningar" och följ sedan instruktionerna för betalning.

Observera att det kan ta några dagar innan betalningen når oss. Först då kommer vi aktivera dig och du kan använda funktionerna på hemsidan, som t.ex. anmälningsfuktionen till aktiviteter. När du har blivit aktiverad kommer du få ett meddelande här på hemsidan.

Har du betalt och inte blivit aktiverad men vill delta på en aktivitet? Skriv i aktivitetens kommentarsfält att du kommer. Gäller i mån av plats, dvs. anmälningar via anmälningsfuktionen går före.

Har du några frågor tveka inte att höra av dig till web@naffi.nu!