Anmäl dig till aktiviteterna!

Publicerad 2017-09-18 kl 09:12

Har du planerat att delta på en aktvitet måste du anmäla dig via anmälningsfunktionen.

Börja med att logga in, klicka sen på "Aktviteter" i övre menyn och välj sedan aktivitet eller klicka direkt på aktvititeten under "Events" längs upp på sidan. Klicka sedan på "Anmäl" och ditt namn dyker upp under deltagare. Anmälan till en aktivitet öppnar ett dygn innan och stänger en timme innan. Tänk på att det finns begränsat antal platser på varje aktivitet så anmäl dig i tid.

Vill du vara med men kan inte anmäla dig? Skriv att du kommer i en kommentar under aktiviteten! Om du inte kan anmäla dig kan det bero på att vi inte har aktiverat dig än. Så fort din inbetalning når oss kommer du bli aktiverad. Om du inte skulle anmäla dig och bara dyka upp är risken stor att du inte får plats/får vara med på aktiviteten.

Har du fått förhinder och kan inte längre vara med på aktiviteten? Glöm inte att avanmäla dig!

Har du några frågor? Mejla till web@naffi.nu :)